noten/bonbons

kaaspakhuis amersfoort - noten en bonbons

Noten en pinda’s bevatten veel mineralen, vitamines en vezels. Elke noot heeft een andere samenstelling van die gezonde stoffen. Dat zorgt ervoor dat iedere noot een ander gezondheidsaspect heeft. Door de bijzondere samenstelling van noten en pinda’s passen ze bij een gezonde levensstijl.

Noten en wijn zijn een klassieke en gastronomische combinatie.

In onze winkel worden noten meerdere malen per week gebrand, waardoor ze lekker vers blijven. Naast alle noten die los verkrijgbaar zijn, hebben wij mooie notenmixen samengesteld die regelmatig rouleren. Elke week hebben wij wel een leuke aanbieding voor u in petto.

Het assortiment bestaat verder uit diverse soorten Japanse mix en gedroogde zuidvruchten.

Ook de andere noten zijn bij ons niet te versmaden ! Kom bij ons eens in de winkel kijken voor de laatste aanbiedingen, of kijk onder aanbiedingen.

De bonbons die wij aanbieden zijn van chocolaterie Albèrt. Door de strenge eisen die gesteld worden betreffende de grondstoffen en productieproces ziet men er op toe dat er een hoogwaardig product wordt geleverd. Door deze hoge eisen kunt u er zeker van zijn dat een bonbon van chocolaterie Albèrt altijd een delicatesse is.

Overtuig uzelf van deze excellente kwaliteit en proef de verfijnde smaak van deze bonbons.

 

kaaspakhuis amersfoort - bonbons Albert